Saker börjar falla på plats

0

Nu är det tre veckor sedan jag packade ihop butiken och lämnade igen nyckeln till lokalen. Det var en sån befrielse då jag åkte hem med sista lasset. Jag kände mig så fri och gör det fortfarande.

Startade vecka 9 med att äta en väldigt strikt kost, AIP Paleo. Första veckan var ett rent helvete. Har aldrig riktigt tyckt om varken kokos eller avokado och det äter man mycket av… Andra veckan släppte min horribla trötthet och orken kom sakta krypande tillbaka. Så härligt att orka göra saker igen. Nu vecka tre, bakslagsveckan som jag kallar det, så kom tröttheten igen. Dock inte lika farlig som tidigare men jag känner igen den. Ska tydligen släppa enligt dom som förstår sig. Nu under dessa veckor har sidan Swedish Paleo varit helt underbar att stötta sig mot. Äter denna kost då jag har en autoimmun sjukdom som heter DLE och hoppas få bukt på den via kosten.

Nu har jag haft tid till att börja skriva i min Book of Shadows, fixat det sista jag behöver för att lägga upp ett kristallnät, börjat om med tarot och runor och försiktigt börjat planera trädgården. Trädgården känns långt borta än då det ligger 80 cm snö överallt men helt plötsligt är allt borta och man ligger efter ändå. Förstår inte hur det går till 😂

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke