Vinter!!!

0

Nu kom äntligen snön! Hösten är vacker tills alla löv ramlat av, då blir det bara mörkt tills snön kommer. Nu har den kommit med besked, 5 dm blev vi berikade med.

Sen blev det plusgrader och regn. Det blev riktigt tung och jobbig snö… Både för träden och förkylda jag att skotta. Snön fastande i skyffeln och många svordomar blev det innan det var skottat från alla dörrar. Snöslungan ska vi inte ens nämna 😂 tur traktorn fick jobba…

I lördags var vi och hämtade familjens nya hjälpreda, en bättre skoter. Den vi har haft har mer varit en pansarvagn, köra fast har inte varit något alternativ. Tungbärgare har varit nödvändig… Svänga gick knappt och den har inte alls varit rolig. Vill ni se åbäket, googla Ski-Doo Alpine. Nu blev det en Lynx Commander.

Denna ska ta ner timmer från skogen till ved, hitta nya mysiga ställen och ta mig djupare in i skogen. Skidor är inte alltid ett alternativ. Tyst och skönt, ja men man blir inte så vid av sig i turerna.

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke