Stora förändringar

0

Har har sedan sensommaren haft en känsla av att något är fel. Jag har funderat, grunnat och funderat igen. Jag har känt efter riktigt ordentligt, för varje sak jag gör egentligen och kom till slut fram till att jag har en stor dos stress i mitt liv. En stress som inte är bra. En stress som beror på saker jag måste göra. Denna stress kan jag få ett slut på men då måste jag även lägga ner mitt företag.
Jag funderade lite till och insåg att lejja bort det som gör mig stressad är dyrt så det förslår så det var inget alternativ. Sen insåg jag även att jag har egentligen inte riktigt tid med ett sådant företag som jag har. Gården och skogen får inte den tid den behöver och det är här jag ska bo.

Resultatet av mycket funderingar och känna efter blev att jag avvecklar mitt företag, på gott och ont. Det finns otroligt mycket jag kommer att sakna och ungefär lika mycket jag inte kommer att sakna. Det känns rätt men det var inget lätt beslut att ta. Jag har lärt mig otroligt mycket under de åren jag har haft detta företag, både om mig själv och om företagande…

Nu väntar strax ett nytt år och det blir det första året på några år som jag får smaka på ordet semester igen.

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke