Living Wicca – Scott Cunningham

0

Denna bok är gammal i gemet misstänker jag och säkert har många redan läst den men du som inte har läst den och är nyfiken: läs den!

Han skriver om Wicca på ett begripligt sätt och jag har skrattat lite, får en del aha-upplevelser och lite “men det gör jag ju redan”.

Att han sen påpekar att man ska göra saker till sina egna gör mig lugn, jag tycker inte om att bli styrd i de saker jag ska göra. Det blir obekvämt då, jag känner mig inte fri. Sen tänka på vissa saker får jag lära mig leva med.

En del gånger var det lite luckor i informationen men inget som inte går att hitta om man vill det. Har inte heller läst andra böcker av Scott så de luckorna kanske finns där. Blev mest bara mer nyfiken av dessa små luckor… Så på nästa bok…

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke