Läget? – Förkylt!

0

Det blev ett litet uppehåll här på grund av förkylning hos både mig och dottern. Feber har varvats med totalt slut ork. Dottern har kämpat till skolan ändå, hon gillar att vara i skolan trots att hon går 6an. Jag hoppas verkligen det håller i sig. Igår klappade hon igenom, kom och storgrät på rasten och sa “Jag orkar inte mera!” Skjutsade hem henne, bäddade ner henne och åkte tillbaka till jobbet. Jag har varit precis lika slut och gjort minimala ansträngningar de dagarna. Jag har petat lite på nya runor och häxrunor, det tar inte så mycket ork att slipa, bränna och lasera. Bilder kommer då de är klara. 🙂

Jag har även släpat mig till en föreläsning om självkänsla, självförtroende och självbild, den var riktigt intressant och gav mig en del aha-upplevelser. Kommer att gå fortsättningsdelarna också. Bra få lite tips och trixs i hur man ska tänka både när det gäller sig själv och inom mitt yrke. Mer om det kommer då jag gått fortsättninsbitarna.

Nu blir det förbereda helg på jobbet 🙂

Ha det bra!

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke