Tänka positivt

0

Det här med att tänka rätt är inte alltid så lätt. Jag har i snart ett år skrivit en Bullet Journal för att se vad jag prioriterar i livet och vad som ska göras. Denna journal har på senare tid mest blivit ett dåligt samvete då jag inte har haft ork eller tid till att göra dessa måste jag har skrivit upp. Mina saker har bara flyttats fram och Mount Everest har blivit ett faktum.

I morse slog det mig, jag gör min journal åt fel håll! Visst jag har kvar mina måsten, som alla andra men de ska flyttas längst bak i boken där jag inte riktigt ser dem. Jo, de finns kvar ändå 😉 Däremot så kommer jag att skriva upp vad det är jag HAR gjort i mina veckouppslag. Då blir det ju verkligen synligt att jag faktiskt gör saker. Bara för att jag inte gör mina måsten jag skriver upp så gör jag ju ingenting. Jag gör ju faktiskt något ändå, bara andra saker.

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke