Lilla pendelboken – Pehr Trollsveden

0

Den här boken tyckte jag om! Jag har haft en pendel under flertalet år men nästan aldrig använt den, jag har som aldrig riktigt kommit i underfund med vad jag kan göra med den förutom ja- och nej-frågor. Köpte en pendel av Andekvarts nu under sensommaren och köpte senare denna lilla bok i förhoppning om att få veta vad mera jag kan göra med den.

Kan säga att jag inte ångrar mitt köp alls. Den tar upp lite om allt. Hade ingen aning om att höger och vänster hand hade olika användningsområden bland annat. Pehr beskriver i boken allt du kan göra med en pendel, i korthet, så det är inga avhandlingar. Däremot känner jag att om man vill gå djupare in på te.x. healing med pendel kan man nog behöva läsa fler böcker eller gå en kurs hos någon.

Kan varmt rekommendera denna bok till de som är nyfikna på att börja arbeta med pendel då den just tar upp lite om allt. Fick mig en sporre till att börja använda min pendel oftare då användningsområdena var så många! 🙂

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke