En annan form av meditation

0

Jag är typ sämst på att meditera, fast jag har blivit bättre 😉 Det är svårt att släppa tankarna som flyger och far i skallen. Guidade meditationer fungerar bäst, då håller jag fokus på vad jag ska göra.

I helgen har det blivit en annan form av meditation. Vedklyvning och stapling. Ja, detta är en form av meditation för mig. Det finns inget bättre än att stå ensam vid vedklyven och lyssna på olika poddar. Det finns inte heller någon risk att jag blir störd, de kan ju bli satta i arbete 😀

Poddarna jag har lyssnat på i helgen är Högkänslighetspodden och Vivi Linde. Det är så skönt att kunna fokusera helt på vad dom säger och jag har fått flera aha och åhå-upplevelser då jag lyssnat.

Nästa helg blir det nog några timmar till, detta är bara hälften av det som ska in. Denna ved ska värma oss hela långa, kalla vintern och säkert rädda några middagar också.

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke