Hej då sommar – Hej hösten!

0

Det är något visst med alla årstider, annars hade jag aldrig stannat här i skogen. Hösten är det något speciellt med. Älskar den klara höga luften, lagom med värme och minimalt med insekter. Växter skiftar i allsköns färger. När jag är ledig blir det alltid skogen, med eller utan familjen. Är så skönt i själen där…

Det är oftast så tyst att man hör löven falla ner till marken…

Rönnarna är otroligt vackra med sin röda färg i allsköns nyanser.

Gäller hitta alla perspektiv 😊

Många nya skogsvägar blir det att utforska. Även om jag gladeligen traskar mina vanliga upptrampade stigar i min egen skog så är det spännande att se var en ny stig tar vägen. Vem vet, kanske man hittar ett nytt favoritställe… Provar man inget nytt så får man inte heller veta något nytt.

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke