Ödet ville annorlunda

0

Veckan blev inte alls som vi tänkt det, inte på långa vägar… Barnet i huset blev sjuk söndag kväll och jag fick avboka två tandläkartider. Min blev flyttat till vecka 44, lite småsurt då det är sista visdomstanden som ska ut. Barnet fick en ny tid en månad bort. Barnet inte alls lycklig över det, vill ha sin tandställning så tänderna hamnar rätt. Sen fick jag flytta ett möte också.

I min tanke skulle denna vecka bli att få bort tandläkaren, mysa i skogen efter jobbet då solen skiner på oss, gå på mötet och se om framtiden blir som vi vill. Blev sitta hemma istället och titta på film med febrigt barn. Nu är visserligen åldern på barnet så pass högt att vi kan lämna det ensam ett par timmar i alla fall (fyller strax 12 år) men känns inte lika kul då man vet att ungen vill ha sällskap.

Trots eländet så kom något positivt ur det ändå, tid tillsammans, en passa prat om ditt och datt och jag har beställt två nya böcker att läsa igenom. Recensioner på böckerna kommer senare 🙂 En ny tarotlek ville också flytta hem till mig 😉

Ibland går verkligen inte planering och öde hand i hand men det finns säkert en mening med allt, även om vi inte alltid ser det så.

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke