Övning ger färdighet – och en del frustration

0

Har i början av sommaren kastat mig utför stupet för att testa vingarna med runor och tarot på andra än min stackars familj. Måste ju våga nån gång…

I det stora hela går det väl framåt, jag får ihop de väsentliga delarna men detaljerna! Gud så frustrerande det är! Tolka vissa saker kan göra mig halvgalen… När jag lägger på vissa människor sprutar det bilder i mitt huvud, en väg kan vara så många olika saker. Har diskuterat med mig själv om hur mycket jag ska blanda in dessa bilder i läggningarna, de kommer ju säkert av en anledning 🤔 men samtidigt kan de skugga korten.

Ibland kommer inga bilder alls och jag får nästan känslan av att vara nollad eller att personen jag övar på är låst. Det kommer inget alls annat än vad korten/runorna betyder.

En bra medelväg kommer säkert bara jag övar “lite” mera, lägger bort frustrationen och tar ett djupt andetag. Men jösses vad svårt det är ibland…

Dela.

Om skribenten

Skogstroll med kärlek till runor, tarot, kristaller, djur och natur.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke